Ελλάδα

Γκαζάκια στο σπίτι Αστυνομικού Διευθυντή στο Αγρίνιο

Επίθεση με γκαζάκια έγινε λίγο πριν τη 1:00 τα μεσάνυχτα έγινε στο σπίτι του Ταξίαρχου και βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή δυτικής Ελλάδας Φώτη Τσόλκα στο Αγρίνιο.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μπροστά από το ιδιωτικό αυτοκίνητο του αξιωματικού τοποθετήθηκαν δυο γκαζάκια, τα οποία εξερράγησαν, προκαλώντας πανικό και αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής του παλιού νοσοκομείου του Αγρινίου, όπου βρίσκεται το σπίτι του Ταξίαρχου, σύμφωνα με το agriniopress.gr.


Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ όπως έχει προκύψει δεν έχουν σημειωθεί σοβαρές υλικές ζημιές από την εμπρηστική επίθεση.


Έξω από την οικία του ανώτατου αξιωματικού και στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας που ενεργούν έρευνες, ενώ στο σημείο έφτασε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Ιωάννης Ματσούκας, αναφέρει το agriniopress.gr. 


Ο κ. Τσόλκας δεν βρίσκονταν στο σπίτι  του την ώρα της έκρηξης, ενώ όπως είναι φυσιολογικό αναστατώθηκαν τα μέλη της οικογένειας του. Η επίθεση πάντως δεν θα πρέπει να θεωρείται άσχετη με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σε Πάτρα και Αγρίνιο και τα επεισόδια μεταξύ Αστυνομίας και διαδηλωτών. 

Σχόλια