default-image

Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία για το Ρωμανό

Ελλάδα
Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία για το Ρωμανό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ενδεχόμενο να υπάρξουν βελτιωτικές αλλαγές στην τροπολογία που αφορά τον Νίκο Ρωμανό και δίνει τη δυνατότητα σε φυλακισμένους να παρακολουθούν εξ αποστάσεως μαθήματα, άφησε ανοιχτό ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Βουλευτές όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων έκαναν έκκληση στον υπουργό Δικαιοσύνης να αποσαφηνίσει πλήρως το νομοθετικό πλαίσιο ώστε να αποκλείει οποιαδήποτε παρερμηνεία και να διασφαλίζει ότι το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης με βραχιολάκι θα εφαρμοστεί στην περίπτωση του Νίκου Ρωμανού.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας του θέματος, είναι το γεγονός ότι κατατέθηκαν πέντε παρεμφερείς τροπολογίες και προτάσεις με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή.

«Κανείς δεν θέλει να πάθει τίποτα κανένας άνθρωπος ιδιαίτερα ο νεαρός κρατούμενος» τόνισε ο κ. Αθανασίου, ο οποίος πρόσθεσε: «Θέλει μελέτη το ζήτημα. Θα μελετήσω τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί, δεν έχω καμία αντίρρηση. Μέχρι αύριο έχουμε το περιθώριο να τις συζητήσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι, η ονομαστική ψηφοφορία, την οποία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, επί της τροπολογίας, θα διεξαχθεί στις 12 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, σε απεργία δίψας προχωρά από σήμερα ο Νίκος Ρωμανός  μετά την απόρριψη από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου του αιτήματος αναίρεσης κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πειραιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News