default-image

Στο Μαξίμου ο πατέρας του Ν.Ρωμανού

Ελλάδα
Στο Μαξίμου ο πατέρας του Ν.Ρωμανού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αναμένεται να συναντηθεί σήμερα στις 11 ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, παρά την αντίθεση του απεργού πείνας.

Όπως υποστηρίζει, μολονότι κατανοεί πλήρως την αγωνία των γονιών του «να χάσουν το παιδί τους», δεν χρειάζεται «πυροσβεστικό» ραντεβού, καθώς, όπως λέει, πρωθυπουργός όχι μόνο «γνωρίζει» τι συμβαίνει με την υπόθεσή του, και το «επικροτεί».

Εν τω μεταξύ, οριακή είναι η κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος διανύει σήμερα την 28η μέρα απεργίας πείνας, σύμφωνα με το δικηγόρο του, Φραγκίσκο Ραγκούση ο οποίος απηύθυνε για ακόμα μια φορά έκκληση για την επανένταξη του 21χρονου.

«Ο Ρωμανός έχει κουραστεί. Χθες το βράδυ που τον είδα, έχει καταπέσει ακόμα, φεύγει το παιδί αυτό από κοντά μας», ανέφερε χαρακτηριστικάο κ. Ραγκούσης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δίνονται σε ισοβίτες άδειες, γιατί ο Ρωμανός διαφοροποιείται; Επειδή τον βαφτίσαμε τρομοκράτη;», τόνισε ο κ. Ραγκούσης. Και συμπλήρωσε: «Ο Ρωμανός αντιδρά. Ήδη έχει εξαγγείλει ότι θα κατέβει και σε απεργία δίψας».

Υπενθυμίζεται ότι,  Ο καταδικασμένος για την ένοπλη ληστεία στον Βελβεντό Νίκος Ρωμανός, ζητά να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του στα ΤΕΙ Αθήνας όπου και πέρασε με πανελλαδικές εξετάσεις, αίτημα που έχει απορριφθεί από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News