default-image

Στον εισαγγελέα ο Σούκουρης ως ύποπτος για το χρηματισμό βουλευτών

Ελλάδα
Στον εισαγγελέα ο Σούκουρης ως ύποπτος για το χρηματισμό βουλευτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του εισαγγελέα, με την ιδιότητα του υπόπτου θα βρεθεί σήμερα ο Γιώργος Σούκουρης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ώστε να επιτευχθεί η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Σούκουρης, καλείται σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος για την διάπραξη του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Σούκουρης, κατονομάστηκε από την βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου ως ο άνθρωπος εκείνος που της πρότεινε χρήματα για να διαφοροποιηθεί από τη γραμμή του κόμματος της και να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου το ποσό που της «έταξε» ο Γιώργος Σούκουρης ήταν 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Οι προτάσεις φέρονται να έγιναν τηλεφωνικά αλλά και με μηνύματα μέσω του facebook. Σε αυτά τα μηνύματα γίνεται και αναφορά για χρηματισμό του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή Παναγιώτη Μελά.

Ο Γιώργος Σούκουρης, ωστόσο, διαψεύδει όλους τους ισχυρισμούς υποστηρίζοντας ότι όποιες επαφές είχε με στελέχη της Ν.Δ. αφορούσαν ζητήματα των Βορειοηπειρωτών. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News