default-image

Νέο επεισόδιο με γονιό και μαθητή σε σχολείο του Ηρακλείου

Κρήτη
Νέο επεισόδιο με γονιό και μαθητή σε σχολείο του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληροφορίες θέλουν να έγινε σήμερα το πρωί σοβαρό επεισόδιο στο σχολικό συγκρότημα Τάλως του Ηρακλείου, όπου για μία ακόμη φορά τα πνεύματα "άναψαν" και ήλθαν στα χέρια γονείς με μαθητές!

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, ένας γονιός... έπιασε από το λαιμό τον πρόεδρο του 15μελούς και στη συνέχεια τον χαστούκισε. Στη συνέχεια επακολούθησε χάος, με τα πνεύματα να έχουν οξυνθεί επικίνδυνα και να υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για γενικευμένη σύρραξη μεταξύ καταληψιών μαθητών και μιας ομάδας γονέων που βρισκόταν στο χώρο του σχολείου με... άγριες διαθέσεις.

Η συνέχιση των καταλήψεων, που πλέον βρίσκονται στην τρίτη βδομάδα τους, έχει προκαλέσει πολλές εντάσεις, με μερίδα γονέων να αισθάνεται εξοργισμένη για τα κλειστά σχολεία και να αναρωτιέται πότε θα καταφέρουν οι μαθητές να αναπληρώσουν τα κενά που θα προκύψουν από την παρατεταμένη κατάληψη. Από αυτό το σημείο μέχρι να αρχίσουν να γίνονται επεισόδια στα σχολεία από "αγανακτισμένους" γονείς, οι οποίοι προσπαθούν ενίοτε ακόμη και να... σπάσουν τις αλυσίδες και τα λουκέτα των καταληψιών, η απόσταση είναι μικρή.

Άλλωστε ανάλογο επεισόδιο είχαμε και την προηγούμενη βδομάδα, με έτερο γονέα να χαστουκίζει μαθητή μετά από λεκτικό επεισόδιο.

Μερίδα γονέων πάντως φέρονται διατεθειμένοι να πάνε στο συγκρότημα του Τάλω αύριο, εφόσον συνεχιστεί η κατάληψη, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση... μυρίζει μπαρούτι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News