default-image

"Να δώσει ονόματα και επίθετα ο κ. Μελάς"

Ελλάδα
"Να δώσει ονόματα και επίθετα ο κ. Μελάς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καλούμε τον κ. Μελά μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι "θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο"», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Π. Μελά μετά την ανεξαρτητοποίηση του, και συμπληρώνουν ότι εάν δεν συμβεί αυτό τότε θα υποστεί τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες.

«Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητές του έχουν ένα όριο. Τον καλούμε μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι "θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο". Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μελάς είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας, γεγονός που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου. Επιπροσθέτως στην ομιλία του με την οποία έκλεισε το συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. την περασμένη Κυριακή, ο κ. Καμμένος είχε αναφέρει ότι «Δε θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όσοι δεν αντέξουν ας κατέβουν τώρα από το καράβι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News