Ελλάδα

Επιστολή Καμμένου στον πρόεδρο της Βουλής για αναβολή συζήτησης προϋπολογισμού

Την αναβολή της συζήτησης και ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού που ξεκινά σήμερα στην Βουλή ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζοντας ότι η αποδοχή εκ μέρους της κυβέρνησης των απαιτήσεων της τρόικας αλλοιώνει τα δεδομένα του.

Η επιστολή που υπογράφει ο κ. Πάνος Καμμένος και απευθύνεται προς τον πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων αναφέρει «με αφορμή τη συνεχή υποχωρητικότητα της κυβέρνησης και τις προκλητικές απαιτήσεις - εντολές της τρόικας, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, που είναι έτοιμη να αποδεχθεί η κυβέρνηση, αλλοιώνονται ριζικά τα δεδομένα του υπο συζήτηση και ψήφιση προϋπολογισμού».

«Μέχρι την αποτύπωση των πραγματικών οικονομικών μεγεθών στον Κρατικό Προϋπολογισμό 2015 για λόγους κοινοβουλευτικής τάξης οι ΑΝΕΛ ζητούμε όπως αναβληθεί η συζήτηση και ψήφιση του προϋπολογισμού εικονικής πραγματικότητας προκειμένου να διαφυλάξουμε το κύρος του κοινοβουλίου και της Δημοκρατίας» αναφέρεται, ενώ τέλος καλούν την κυβέρνηση να μην φέρει τα όποια νέα μέτρα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σχόλια