default-image

Δράση: Να πείτε επιτέλους την αλήθεια 

Ελλάδα
Δράση: Να πείτε επιτέλους την αλήθεια 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυβέρνηση αντιπολίτευση και ΜΜΕ κρύβουν από τον ελληνικό λαό την αλήθεια. Κρύβουν ότι το 2014 δημιουργήθηκε πρόσθετο και μόνιμο δημοσιονομικό κενό άνω του 1 δις και αυξήθηκε κι άλλο το χρέος , γιατί το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν σε ευρώ έπεσε κατά 3,5 δις αναφέρει δε ανακοίνωσή της η Δράση .

Κρύβουν ότι το πρόγραμμα απέτυχε γιατί οι επενδύσεις ήταν για δεύτερη χρονιά οι μικρότερες στον κόσμο και μειώνονται αντί για να αυξάνονται.

Έτσι ο ελληνικός λαός παρακολουθεί άναυδος τα όσα διαμείβονται μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας μη μπορώντας να αντιληφθεί τι συμβαίνει, αφού για  μικροκομματικές και πελατειακές σκοπιμότητες κανείς δεν του λέει την αλήθεια.

Όσο για την ουσία της πολιτικής η κυβέρνηση αποφάσισε να ολοκληρώσει την οικονομική αυτοκτονία της χώρας πετυχαίνοντας τον «εθνικό στόχο» των 3 εκ. συνταξιούχων ώστε να έχει η Ελλάδα περισσότερους συνταξιούχους από απασχολούμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Αντί να σταματήσει τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις πενηντάρηδων στο δημόσιο, στις ΔΕΚΟ  κι αλλού, προτιμά να αυξήσει για άλλη μια φορά τους φόρους στον ιδιωτικό τομέα διαλέγοντας ως πρώτο θύμα τον μοναδικό κλάδο που αναπτύσσεται δυναμικά (τον τουρισμό). Η Ελληνική οικονομία καταδικάζεται στον αργό θάνατο των (πρόωρων) γερατειών.

Σ' όλα αυτά προστίθεται μια αντιπολίτευση που αδίστακτα πιέζει την κυβέρνηση να γίνει ακόμα πιο ανεύθυνη και επικίνδυνη. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση καταστρέφουν σε αγαστή συνεργασία ότι έχει απομείνει από την οικονομία της χώρας. Και κανένας δεν μιλά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News