default-image

Προφυλακιστέος ο πιστολέρο του Μικρολίμανου

Ελλάδα
Προφυλακιστέος ο πιστολέρο του Μικρολίμανου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 31χρονος Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου, με ένα Καλάσνικοφ, άνοιξε πυρ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας τουλάχιστον 15 άτομα.

Εναντίον του 31χρονου, που δεν θέλησε να έχει συνήγορο υπεράσπισης, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και οπλοχρησία.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται υποστήριξε στην απολογία του στην Εισαγγελία Πειραιά, όπου οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Μπάκο είχε οδηγηθεί στον ανακριτή χθες, Πέμπτη, αλλά έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή.

 Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να δώσει στοιχεία στον ανακριτή.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη η αστυνομία ανακοίνωσε άλλες δύο συλλήψεις μελών της συμμορίας της οποίας μέλος ήταν ο Αρμπέρ Μπάκο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για έναν Αλβανό που φέρεται ως εκτελεστής συμβολαίων θανάτου. Μαζί με τον φερόμενο ως εγκέφαλο της σπείρας, ο οποίος φυγοδικούσε επί χρόνια, συνελήφθη και ένας ακόμη 23χρονος συνεργός του που τον έκρυβε, αναφέρει το in.gr.

Αναζητούνται ακόμη επτά άτομα που συμμετείχαν με διάφορους περιφερειακούς ρόλους στις παράνομες δραστηριότητες της εγκληματικής οργάνωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News