default-image

Δικηγόρος ντυνόταν γυναίκα και ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Ελλάδα
Δικηγόρος ντυνόταν γυναίκα και ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 53χρονου δικηγόρου που συνελήφθη χθες για ασέλγεια σε 13χρονο αγόρι.

Ο 53χρονος γνωστός δικηγόρος των Αθηνών τα βράδια ντυνόταν γυναίκα και ασελγούσε σε ανήλια αγόρια στην περιοχή της Σκύδρας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκαλύφθηκε ο 53χρονος ταξίδευε από την Αθήνα όπου διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στη Σκύδρα και τις γύρω περιοχές, προκειμένου να ικανοποιεί το πάθος του για τους άνδρες. Είχε υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία αύξησης στήθους και σε πλαστική στο πρόσωπο για να μοιάζει με γυναίκα.

Στην Αστυνομία, όπως γράφει η εφημερίδα "Εσπρέσο", υπήρχαν καταγγελίες ότι μια ξανθιά γυναίκα κυκλοφορούσε στη Σκύδρα ημίγυμνη επιδεικνύοντας το στήθος της σε ανήλικους. Ένα αστυνομικός έγινε το "δόλωμα" και ο δικηγόρος έπεσε στα χέρια των Αρχών. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης μάλιστα χαστούκισε και στη συνέχεια δάγκωσε τον αστυνομικό.

Πώς εντοπίστηκε από την Αστυνομία

Από τον περασμένο Αύγουστο οι αστυνομικοί στη Σκύδρα είχαν πληροφορίες για μια γυναίκα ξανθιά, μέσης ηλικίας, η οποία κυκλοφορεί με ένα κίτρινο πολυμορφικό αυτοκίνητο, και παρενοχλεί σεξουαλικά ανήλικους και νεαρούς άνδρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η συγκεκριμένη... ξανθιά "γυναίκα" κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο ημίγυμνη, επιδεικνύοντας τα στήθη της στα αγόρια που επιθυμούσε να αποπλανήσει. Η περιοχή δράσης της ήταν σημείο της κωμόπολης της Σκύδρας με χαμηλό φωτισμό, στο οποίο συγκεντρώνονται ανήλικοι μαθητές Λυκείου και νεαροί που παίζουν μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος, παρά τις έρευνες που είχαν πραγματοποιήσει, δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το κίτρινο αυτοκίνητο με την ημίγυμνη "γυναίκα". Τότε έβαλαν, όπως γράφει το newsit.gr, σε εφαρμογή το σχέδιο Β.

Δηλαδή "έριξαν" στην περιοχή "δόλωμα" και συγκεκριμένα έναν νεαρό σωματώδη αστυνομικό, o οποίος έπιασε φιλίες με τους νεαρούς που σύχναζαν στη περιοχή, συλλέγοντας με αυτό το τρόπο πληροφορίες.

Πράγματι η ημίγυμνη γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε ο αστυνομικός, έκανε την εμφάνιση της ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην περιοχή και "ψάρευε" αγόρια ασελγώντας σε βάρος τους μέσα στο πολυμορφικό αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Τελικά, πριν από περίπου τρεις ημέρες, ο αστυνομικός είδε να πλησιάζει στην περιοχή ένα κίτρινο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια... "γυναίκα", έντονα βαμμένη μάλιστα και χωρίς να φοράει κάποιο ρούχο, ώστε να κρύβει το στήθος της, ή έστω στηθόδεσμο.

Ο αστυνομικός δεν έχασε την ευκαιρία και αμέσως μόλις η μυστηριώδης γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς το μέρος της. Έπιασαν κουβέντα και βέβαια η... "γυναίκα" τον κάλεσε να μπει στο όχημά της για να ερωτοτροπήσουν.

Εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, της δήλωσε την ιδιότητά του και προσπάθησε να τη συλλάβει.

Η ημίγυμνη... "γυναίκα" αντέδρασε, χτύπησε με χαστούκια τον αστυνομικό στο πρόσωπο, ενώ όταν αυτός προσπάθησε να της πιάσει το χέρι για να της περάσει χειροπέδες τον δάγκωσε στο χέρι μέχρι να τον ματώσει.

Αμέσως επενέβησαν οι συνάδελφοι του νεαρού αστυνομικού που καραδοκούσαν και κατάφεραν να συλλάβουν τη.... μυστηριώδη "γυναίκα".

Η αποκάλυψη…

Στο τοπικό Τμήμα πια, οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν τελικά πως έχουν να κάνουν με έναν 53χρονο άνδρα και μάλιστα γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, ο οποίος είχε προβεί σε ορμονοθεραπεία για την επιμήκυνση στήθους και πλαστική εγχείρηση στο πρόσωπο, προκειμένου να αποκτήσει γυναικεία χαρακτηριστικά.

Πρόκειται σύμφωνα με το newsit.gr, για δικηγόρο με καταγωγή από τη Μαγνησία και μόνιμο κάτοικο Αθηνών, όπου και διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο. Όπως αποδείχθηκε ο 53χρονος ταξίδευε συχνά στη Σκύδρα και τις γύρω περιοχές, προκειμένου να "θρέφει" το πάθος του για τους άνδρες αλλά και ανήλικα αγόρια, καθώς ένας ανήλικος μαθητής τον αναγνώρισε ως τον άνθρωπο που είχε ασελγήσει σε βάρος του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News