default-image

"Βλέπει" Παπανδρέου και Σημίτη ο Βενιζέλος

Ελλάδα
"Βλέπει" Παπανδρέου και Σημίτη ο Βενιζέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους δύο πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργούς συναντάται, σε μια κίνηση εκτόνωσης της κρίσης στο εσωτερικό του Κινήματος, σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σήμερα, Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον κ. Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών και την Παρασκευή στις 11 το πρωί, στη Βουλή με τον κ. Σημίτη.

Πηγές από όλες τις πλευρές, αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει τους δύο προκατόχους του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την εν γένει πορεία της χώρας, την οικονομία και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, την επόμενη μέρα του μνημονίου, για τη φάση στην οποία βρίσκονται τα εθνικά θέματα.

Σύμφωνα με το in.gr, θα συζητήσουν επίσης για τα θέματα του Κινήματος, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα, την πορεία προς τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και το ιδρυτικό της συνέδριο, αλλά και πως βλέπει ο ίδιος τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την ανάγκη να υπάρξει ευρύτερη συναίνεση.

Εκτιμάται ότι ο κ. Βενιζέλος θα ζητήσει από τους δύο πρώην προέδρους του Κινήματος να αναλάβουν όποια δράση θεωρούν εκείνοι αναγκαία, στην πορεία που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News