Ελλάδα

Την σκότωσαν για μια… τηλεόραση!

Τα δύο εγγόνια της φέρονται ως οι δράστες της ειδεχθούς δολοφονίας μιας 69χρονης γυναίκας τα ξημερώματα της Τρίτης στ' Ασγούρου, της Ρόδου. Μάλιστα, φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της για μια τηλεόραση.

Όπως αναφέρει στην διαδικτυακή της έκδοση η  εφημερίδα "Δημοκρατική" της Ρόδου, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες οι οποίοι φέρονται να είχαν προστριβές με την 69χρονη από την οποία ζητούσαν διαρκώς χρήματα τα οποία αδυνατούσε να τους δώσει, αλληλοκατηγορούνται αναφορικά με τις ευθύνες για το έγκλημα.

Το χρονικό

Τα ξημερώματα της Τρίτης δολοφονήθηκε στην φτωχική κατοικία της στ' Ασγούρου της Ρόδου, μια 69χρονη γυναίκα. Την άτυχη γυναίκα αντίκρισε νεκρή η εγγονή της, σε μια λίμνη αίματος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση και στο σημείο έσπευσε η μεγάλη δύναμη αστυνομικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι "χτένισαν" την περιοχή.

Όπως γράφει η εφημερίδα Δημοκρατική, ο δράστης φέρεται να μπήκε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας από το παραθυράκι της τουαλέτας.

Μετά το φόνο ο δράστης φέρεται να αφαίρεσε από την κατοικία της 69χρονης μια τηλεόραση…

Σχόλια