default-image

"Η τρόικα έρχεται, θέλουμε να είναι η τελευταία εμφάνισή της στην Αθήνα"

Ελλάδα
"Η τρόικα έρχεται, θέλουμε να είναι η τελευταία εμφάνισή της στην Αθήνα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχουμε ένα σχέδιο ολοκληρωμένο επί τη βάση του οποίου πορευόμαστε, το σχέδιο τηρείται και νομίζω θα τηρηθεί και το χρονοδιάγραμμα όπως τα έχουμε πει», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και ερωτηθείς αν η Ελλάδα θα στείλει τις θέσεις της στην τρόικα επεσήμανε ότι «οι θέσεις μας είναι διαμορφωμένες».

Σημείωσε μάλιστα πως «ένα κεφάλαιο του σχεδίου είναι να ολοκληρωθεί εμπροθέσμως η αναθεώρηση, το review της τρόικας, γιατί αυτή θέλουμε να είναι και η τελευταία εμφάνισή της». Συμπλήρωσε ότι «οι εκπρόσωποι των δανειστών θα έρθουν στην Αθήνα το ταχύτερο, για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης».

Σχετικά με το ζήτημα των απολύσεων στο Δημόσιο, επισήμανε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι ένα από τα δύο κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση και οι θέσεις του λαμβάνονται πάρα πολύ σοβαρά υπόψη» και πρόσθεσε πως «δεν μπορεί κάθε φορά να τίθεται υπό επανεξέταση το σχέδιο το οποίο έχει διαμορφωθεί μετά από πολλή σκέψη και πολύ προσοχή και εμείς το εκτελούμε τώρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News