Ελλάδα

Αμβρόσιος: Το 2034 οι μετανάστες θα έχουν δική τους εθνική εορτή

Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, γνωστός για τις ακραίες ρατσιστικές του απόψεις, προκαλεί για ακόμη μια φορά με …«άρθρο» του στο blog που διατηρεί.

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος στο «μήνυμα» του με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, υποστηρίζει πως είναι θέμα χρόνου να υπάρξει μια «Παγκόσμια Κυβέρνηση Σιωνιστικής κατευθύνσεως» και προβλέπει πως στην Ελλάδα την 28η Οκτωβρίου του 2034, οι οικονομικοί μετανάστες θα καθιερώσουν μια δική τους εθνική εορτή, για την «άλωση της Ελλάδας»!

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Οι Έλληνες όμως καθημερινά πεθαίνουν και αφανίζονται! Αντιθέτως, οι λεγόμενοι "οικονομικοί Μετανάστες" στη Χώρα μας -Μουσουλμάνοι δε κατά το θρήσκευμα- αυξάνονται και πληθύνονται! Είμεθα σχεδόν βέβαιοι, ότι έπειτα από λίγα χρόνια οι νέοι Κατακτητές μας, οι Μουσουλμάνοι ως Μετανάστες,  θα καθιερώσουν εθνικές επετείους για λογαριασμό τους και θα λένε: "28η Οκτωβρίου .......2034! Η άλωση της Ελλάδος! Η κατάκτηση της Ευρώπης! Ο θρίαμβος του Ισλάμ κατά των Ορθοδόξων κλπ......" Τα εγγόνια σας μπορεί τότε να είναι και ......."γιουσουφάκια"!  Ούτε Ελληνόπουλα θα αισθάνωνται πιά, ούτε και Ορθόδοξα χριστιανόπουλα!», αναφέρει.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο.

Σχόλια