Ελλάδα

Διαμαρτυρία ενάντια στις διακοπές ρεύματος

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης, στη ΔΕΗ Δυτικών (26ης Οκτωβρίου 28, απέναντι από τα δικαστήρια) την Πέμπτη 30 Οκτώβρη στις 9 το πρωί.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών αναφέρει τα εξής:

«Χιλιάδες οικογένειες βρίσκονται ήδη χωρίς ρεύμα, ενώ καθημερινά η ΔΕΗ προχωράει σε νέες διακοπές ρευμάτων, σε οικογένειες οι οποίες αδυνατούν να πληρώσουν τους αυξημένους λογαριασμούς, λόγω της οικονομικής κρίσης, της τεράστιας ανεργίας, των συνεχών φόρων-χαρατσιών κ.τλ.

Οι οικογένειες αυτές θα προσπαθήσουν και φέτος να ζεσταθούν με κάθε τρόπο (μαγκάλια κτλ.), τα οποία είναι πολύ επικίνδυνα, κι έχουν επιφέρει το θάνατο σε αρκετές περιπτώσεις.  Δυστυχώς λόγω των δολοφονικών πολιτικών των μνημονίων -μας επιστρέφουν κυριολεκτικά 100 χρόνια πίσω!

- Να μην αφήσουμε και φέτος να συνεχιστεί η δολοφονική πολιτική συγκυβέρνησης ΔΕΗ.

- Να μην μείνουμε σιωπηλοί στο διαρκές έγκλημα που συντελείται. Άλλωστε τα επόμενα θύματα μπορεί να είμαστε εμείς.

Καλούμε όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα με κομμένο ρεύμα, ή γνωρίζει ανάλογα περιστατικά, να επικοινωνήσει άμεσα με την Επιτροπή στο τηλέφωνο: 2310265730 στo email: epitropidrasis@gmail.com-στο blog: www.epitropidrasisds.blogspot.gr

Όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας να απαιτήσουμε από τη ΔΕΗ:

α) Άμεση επανασύνδεση όλων των κομμένων ρευμάτων,

β) Πάγωμα των χρεών,

γ) Κατάργηση του προστίμου για ρευματοκλοπή, απόσυρση όλων των μηνύσεων,

δ) Μεγαλύτερη μείωση στα τιμολόγια σε όσους υπάγονται στο κοινωνικό τιμολόγιο,

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί κανένας να μας το στερήσει. Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα! Κανένας μόνος του στην κρίση!».

Σχόλια