default-image

Δήλωση Αβραμόπουλου για το θάνατο του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου

Ελλάδα
Δήλωση Αβραμόπουλου για το θάνατο του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχετική με την απώλεια του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, σημείωσε:

«Αποχαιρετούμε σήμερα με τιμή και σεβασμό μια σημαντική προσωπικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και της πολιτικής.

Έντιμος και ακέραιος στρατιωτικός, αγωνιστής και πολιτικός, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ήταν ακούραστος στρατιώτης σε όποια θέση κι αν κλήθηκε να υπηρετήσει την πατρίδα και τη δημοκρατία.

Με φιλότιμο, υποδειγματικό ήθος και συνέπεια παρέμεινε πιστός σε αρχές και αξίες κατακτώντας μια ξεχωριστή θέση στη συλλογική συνείδηση.

Ως υπουργός Εθνικής Άμυνας διακρίθηκε για την ευθικρισία, το δυναμισμό και την εργατικότητά του και αγαπήθηκε από τη μεγάλη οικογένεια των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Προσέφερε έργο με σεμνότητα και αποτελεσματικότητα.

Στεκόμαστε όλοι σήμερα με σεβασμό στη μνήμη του και τον αποχαιρετούμε με ειλικρινή αισθήματα και την τιμή που αναλογεί σε ένα δημόσιο άνδρα της δικής του αξίας.

Εκφράζω εκ μέρους της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, και εμού προσωπικά, τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

Με τιμές εν ενεργεία υπουργού

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου, με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο στην τελευταία του κατοικία, την προσεχή Τρίτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News