default-image

Ομοψυχία και στην Ευρωβουλή

Ελλάδα
Ομοψυχία και στην Ευρωβουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Συντονιστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ουδείς Έλληνας ευρωβουλευτής ψήφισε όχι για τις οφειλές της Γερμανίας.

Αναλυτικά σημειώνει:

Ο αγώνας για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα είναι μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. Απαιτεί γνώση, ετοιμότητα και ικανότητα. Οι Έλληνες ευρωβουλευτές θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμοι να ενεργούν με πληρότητα όποτε τίθεται το μέγιστο αυτό εθνικό θέμα.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι θα πρέπει και να θέτουν το ζήτημα ακαίρως, σε αναρμόδιες επιτροπές. Η διεκδίκηση είναι σε κρίσιμο στάδιο και κάθε πράξη προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να είναι οργανωμένη και σοβαρή.  Έχουμε πάρα πολλά να καταγγείλουμε για την κατάσταση στην οποία έφεραν την Πατρίδα και το Λαό μας  oι λαθεμένες ενέργειες πολλών προηγουμένων κυβερνήσεων.

 Όχι, όμως, και γι' αυτά που συνέβησαν προχθές στην αναρμόδια επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου OΥΔΕΙΣ Έλληνας ευρωβουλευτής παρίστατο.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές συναντήθηκαν εχθές σε σύσκεψη που κάλεσε ο Μανόλης Γλέζος για τις γερμανικές οφειλές και το ζήτημα θεωρείται λήξαν.

Σκοπός μας δεν είναι να διχάσουμε καταγγέλλοντας τους πάντες ως εθνικούς μειοδότες.

Σκοπός μας είναι η Ενότητα και η Ομοψυχία του Λαού μας στον άξονα της διεκδίκησης.

Και όλοι μαζί να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία το δύσκολο αγώνα της ικανοποίησης  των δίκαιων αιτημάτων του Εθνικού μας Συμβουλίου και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News