default-image

Άγριο έγκλημα με θύμα γυναίκα στη Νάξο

Ελλάδα
Άγριο έγκλημα με θύμα γυναίκα στη Νάξο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του νησιού της Νάξου η είδηση ότι μια γυναίκα δολοφονήθηκε από άγνωστο μέσα στο σπίτι της (φωτογραφία), το οποίο βρίσκεται σε απόμερο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxosnow.gr, η γυναίκα ζούσε μόνη λίγο πιο έξω από τον οικισμό του Γαλανάδου και όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος της, που διαμένει στην Αθήνα, την αναζητούσε επίμονα στο τηλέφωνο χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα της Νάξου.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου οι αστυνομικοί του τμήματος του νησιού ανακάλυψαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Μόλις μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν την 59χρονη νεκρή με τα χέρια δεμένα και ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της με το οποίο φαίνεται πως την στραγγάλισε ο δολοφόνος.

Πληροφορίες του naxos-news.gr αναφέρουν ότι το σπίτι δεν ήταν ανάστατο, ενώ η πρώτη εικόνα της γυναίκας έδειχνε ότι ήταν νεκρή περί τις τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 59χρονη δεν είχε ιδιαίτερες επαφές με την τοπική κοινωνία, όπως και με τον τόπο της ιδιαίτερης καταγωγής της, ενώ στο νησί διέμενε τους μήνες του καλοκαιριού μέχρι και το φθινόπωρο και στη συνέχεια αποχωρούσε. Εκτός Νάξου διέμενε σε διάφορες περιοχές και για ένα διάστημα φέρεται να είχε ζήσει και στο εξωτερικό.

Η σορός της άτυχης γυναίκας παρελήφθη για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ στην κατοικία της έφτασε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που ερευνά για τυχόν ίχνη του δράστη. Την προανάκριση διενεργούν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές που παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος, ενώ τις έρευνες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφαλείας Αττικής. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News