default-image

Στον εισαγγελέα για τον "κουμπαρά" ο Φώτης Κουβέλης

Ελλάδα
Στον εισαγγελέα για τον "κουμπαρά" ο Φώτης Κουβέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες περί εξαγοράς βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής σήμερα, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη να προσέρχεται ενώπιων του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι, για την ερχόμενη Δευτέρα έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει για παροχές σε βουλευτές προκειμένου να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

Κλήσεις έχουν επίσης δεχτεί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος διενεργεί την έρευνα , προσανατολίζεται να καλέσει ως μάρτυρα και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Χθες κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο διευθυντής του γραφείου του Αλ. Τσίπρα , Νίκος Παππάς.

Μετά την κατάθεση του στον εισαγγελέα ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε: " Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια της κυβέρνησης για αντιστροφή της πραγματικότητας έχει ως στόχο να συγκαλύψει το φιάσκο της δήθεν αποχώρησης απο το μνημόνιο και το ΔΝΤ. Στον λάκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια μέσα. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση για να μας βγάλει απο την κρίση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News