Ελλάδα

Παραίτηση Κ. Διαμαντοπούλου από την ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ

Την παραίτησή της από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και από μέλος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε με επιστολή της προς τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο η Κατερίνα Διαμαντοπούλου, η οποία μέχρι πρότινος πολιτευόταν στη Α' Αθηνών.

Στην επιστολή ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν, αλλά όπως λέει διαπιστώνει πως «ούτε εκείνοι, ούτε και εγώ έχουμε πλέον πίστη στο σημερινό χώρο του ΠΑΣΟΚ».

«Κατά συνέπεια», συνεχίζει, «η συμμετοχή μου στο όργανο της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής είναι κενή νοήματος».

Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός, όπως σημειώνει, ότι παρά τις θυσίες των πολλών το πολιτικό σύστημα συνεχίζει τη δράση του με τον ίδιο παλιό τρόπο, με το ΠΑΣΟΚ να πρωτοστατεί.

Καταλήγοντας η κ. Διαμαντοπούλου εξέφρασε το σεβασμό της στην ιστορική προσφορά του ΠΑΣΟΚ, όμως υπογράμμισε πως είναι πεπεισμένη ότι «το κόμμα έχει πάψει να αποτελεί μήτρα παραγωγής γόνιμης  πολιτικής, παρά τις προσπάθειες  ορισμένων φιλότιμων συντρόφων».

«Η δε μεταμόρφωση-μετονομασία του σε δημοκρατική παράταξη δε λύνει κανένα πρόβλημα εκτός - ίσως- από εκείνο της διατήρησης της εξουσίας. Παραμένω ενεργός πολίτης, παρούσα στους αγώνες της γενιάς μου».

Σχόλια