Ελλάδα

Οξεία επίθεση Κακλαμάνη σε Χαρδούβελη στη Βουλή

Επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, παρεμβαίνοντας στην συζήτηση στη Βουλή για την αντικατάσταση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων. Όπως δήλωσε «εδώ και καιρό ουσιαστικά δίνει ψήφο ανοχής στο μη χείρον» και υπογράμμισε: «για να εμφανιστούν οι Α. Σαμαράς και Γκ. Χαρδούβελης ότι σκίζουν τα μνημόνια, πριν τα σκίσει ο Τσίπρας, δεν μπορεί η χώρα να πάει στην καταστροφή».

Ο κ. Κακλαμάνης επεσήμανε «Δεν ξέρω ποιοι επέλεξαν ή επέβαλαν τον Γκ. Χαρδούβελη για υπουργό Οικονομικών. Μπορεί να είναι πολύ ισχυροί, αλλά αν κρίνω από την εμφάνιση του δεν σέβονται μιας και ο εκλεκτός τους δεν σέβεται το κοινοβούλιο», είπε ο Απ. Κακλαμάνης και συνέχισε: «δεν ξέρω τι έχουν υπόψην τους και ποιο είδος δημοκρατίας έχουν υπόψιν τους. Είστε φιλοξενούμενος σε αυτή τη Βουλή και κοντεύετε να ξεπεράσετε σε αλαζονεία τον Αντώνη Σαμαρά», του είπε ο Απ. Κακλαμάνης, με αφορμή την μη έλευσή του στη Βουλή για να συζητήσουν για τα εμβάσματα στο εξωτερικό και για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος.

Ο βουλευτής, του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, κατήγγειλε ότι έχει στείλει στοιχεία σε υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών αλλά παύτηκαν οι αρμόδιοι και ανατέθηκε ο έλεγχος σε μια 5μελή επιτροπή.

Σχόλια