default-image

Χρηματισμό βουλευτών κατήγγειλε ο Π. Σκουρλέτης

Ελλάδα
Χρηματισμό βουλευτών κατήγγειλε ο Π. Σκουρλέτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής μίλησε ευθέως ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΜEGA, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Γεράσιμου Γιακουμάτου που ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

«Εδώ υπάρχει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας πριν από τρεις εβδομάδες, εάν αισθάνεται την ανάγκη ο κ. Γιακουμάτος και η κυβέρνηση να το διαψεύσει, ας το κάνει» απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο «"γαλάζιοι" επιχειρηματίες έχουν φτιάξει κουμπαρά για να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή». Ερωτηθείς εάν υιοθετεί το δημοσίευμα, απάντησε μεταξύ άλλων ότι «ο φόβος φυλά τα έρμα».

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης παρενέβη λέγοντας πως ο κοινοβουλευτισμός θέλει στήριξη κι όχι υπονόμευση.

«Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα», δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη. «Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού», είπε.

Ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του, σύμφωνα με τον ραδιοσταθμό «Βήμα FM» είπε για τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη:

«Ο κ. Σκουρλέτης έκανε μια αναφορά πάνω σε ένα δημοσίευμα, το οποίο νομίζω ότι έχει και αυτό την αξία του. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, διότι ήταν πάρα πολύ ακριβής και μελετημένη η τοποθέτησή του. Κινήθηκε όπως θα έπρεπε και έχει την απόλυτη στήριξή μας πάνω σ' αυτή την αποστροφή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News