default-image

Η ιδρυτική διακήρυξη των 150...

Ελλάδα
Η ιδρυτική διακήρυξη των 150...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακόσια περίπου στελέχη, κυρίως του συνδικαλιστικού τομέα του ΠΑΣΟΚ, από όλους τους... κοινωνικούς φορείς συγκεντρώθηκαν χθες στο ξενοδοχείο Τιτάνια προκειμένου να συγκροτήσουν μια πολιτική κίνηση για να εκφράσουν ένα νέο ρεύμα σκέψης που θα κινηθεί στο χώρο της ευρύτερης σοσιαλδημοκρατίας ξεπερνώντας την αντιπαράθεση βενιζελικών-παπανδρεϊκών.

Ανάμεσα στα στελέχη που δραστηριοποιούνται τα τελευταία 25 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Σπύρος Παπασπύρος, πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ο Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕ, ο Τζανέτος Καραμίχος πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, ο Χρήστος Σπίρτζης πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος, ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες και πολλά άλλα παλιά στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα των επιστημόνων των βιοτεχνών κτλ.

Στη διάσκεψη αυτών των 200 πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το left.gr, κατέληξε σε πολιτικό κείμενο, ενώ στο πολιτικό χρονοδιάγραμμα της κίνησης αυτής προβλέπεται μια σειρά από περιφερειακές συνδιασκέψεις πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ με στόχο να γίνει το Δεκέμβριο στην Αθήνα μια μεγάλη πολιτική διάσκεψη που ενδέχεται να οδηγήσει ακόμη και στη δημιουργία πολιτικού φορέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News