default-image

"Ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την πανωλεθρία του"

Ελλάδα
"Ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την πανωλεθρία του"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με καυστικό τρόπο απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την έξοδο από το μνημόνιο, τονίζοντας πως «μετά τη δεινή ήττα του στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την πανωλεθρία του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή τους είχε αμφισβητήσει τις κυβερνητικές τοποθετήσεις για την πορεία της οικονομίας και υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός «επιχειρεί να δεσμεύσει τη χώρα με διαιώνιση του μνημονίου ως απαραίτητου συνοδευτικού μιας νέας «προληπτικής γραμμής χρηματοδότησης». Μάλιστα υπογράμμισε ότι «δε θα αναγνωρίσει καμία συμφωνία που δε θα έχει την έγκρισή του».

«Ο κ. Τσίπρας», σχολιάζει η κυβερνητική εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή της, «όχι μόνο δεν έπεισε κανέναν για το… "πρόγραμμά" του, αλλά σκόρπισε την ανησυχία στους πολίτες για τις πραγματικές προθέσεις του. Και καθώς η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και σήμερα την απειλητικά υπονομευτική τακτική του».

Επισημαίνει επίσης «πως δεν περίμεναν τουλάχιστον να επιστρέψει από τις ΗΠΑ ο κ. Σταθάκης, όπου έλαβε μέρος στο (κεκλεισμένων των θυρών) συνέδριο της Bank of America και της Merrill Lynch, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας;Δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν τα μαντάτα από την «κοιλιά του κήτους;».

Χθες ο κ. Σταθάκης έκανε λόγο για αποτυχία του μνημονίου στην Ελλάδα και τόνισε την ανάγκη ριζικής αλλαγής πολιτικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News