default-image

Καμμένος: "Μόνη λύση εκλογές και κυβέρνηση εθνικής ενότητας"

Ελλάδα
Καμμένος: "Μόνη λύση εκλογές και κυβέρνηση εθνικής ενότητας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό και λέει ψέματα. Η κυβέρνηση έχει τελειώσει», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τόνισε ότι μόνη λύση είναι οι εκλογές και στη συνέχεια ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας, «Θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη εκείνοι που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας. Δε θα υπάρχει ασυλία για κανέναμ», πρόσθεσε.

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά της διασφάλισης των εθνικών θεμάτων», υπογράμμισε και έβαλε ως προϋπόθεση το θέμα της Μακεδονίας, της ΑΟΖ, του Αιγαίου και της προστασίας της Θράκης. «Πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση που από τη μία θα διασφαλίζει τα κοινωνικά δικαιώματα του λαού και από την άλλη θα διασφαλίζει τα εθνικά θέματα, τις Αρχές της προστασίας της ενότητας του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την λαθρομετανάστευση», είπε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάλεσε κινήματα και προσωπικότητα «να έρθουν να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο μέτωπο που θα συμμετέχει στην επόμενη κυβέρνηση και θα αποτελεί την εγγύηση» και απευθύνθηκε ειδικά στους ανεξάρτητους βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα του, αλλά έχουν αποχωρήσει και τους κάλεσε να καταλάβουν ότι αν συναινέσουν στην ψήφο εμπιστοσύνης και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας «θα είναι κοινοί αποστάτες και θα έχουν παραβιάσει την λαϊκή εντολή».

Ακόμη ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στην χθεσινή φράση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου ότι το μνημόνιο του 2010 «μας υπαγορεύθηκε». «Αυτό είναι κακουργηματική πράξη για όσους το έκαναν, ομολογεί εσχάτη προδοσία», είπε και πρόσθεσε: «ποιος υπαγόρευσε στον Γ. Παπανδρέου τι πρώτο πρόγραμμα; Γιατί δεν συναινούν στη μία και μόνη εξεταστική; Αφού  αυτό το ομολογεί ο αντιπρόεδρος του κ. Σαμαρά γιατί δεν προχωρά στην εξεταστική; Αν δεν γίνει είστε όλοι συνένοχοι για εγκλήματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News