default-image

Η "ελίτ" των ξενοδοχειακών ομίλων στη Σουηδία

Ελλάδα
Η "ελίτ" των ξενοδοχειακών ομίλων στη Σουηδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H "dream-team" της ελληνικής ξενοδοχίας συμμετέχει το 2015 στην έκθεση της Στοκχόλμης για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στη σουηδική αγορά.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση σχεδιάζουν δυναμικές πωλήσεις για την επερχόμενη περίοδο, καθώς, την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν πάνω από 10.000 επισκέπτες, ενώ παράλληλα θα ενισχύσουν τις συνεργασίες τους με τους tour operators της σκανδιναβικής αγοράς. Κοινό στοιχείο είναι η προσπάθεια ενίσχυσης της κίνησης από τη Σουηδία όχι μόνο σε ποσοστά κρατήσεων, αλλά και με διεύρυνση της πελατειακής βάσης, μέσω της προσέγγισης νέων κατηγοριών επισκεπτών, όπως επισκέπτες υψηλότερου κοινωνικό-οικονομικού επιπέδου και οι νεότερες ηλικιακές ομάδες. Απώτερος στόχος είναι η ανάδειξη της υψηλής ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει ο ελληνικός ξενοδοχειακός κλάδος και η προσέλκυση ακόμη περισσότερων και πιο ποιοτικών επισκεπτών.

Τη 2η έκθεση GREKLAND PANORAMA 2015 στηρίζει, πέραν των υπουργείου Τουρισμού-ΕΟΤ, ΞΕΕ, ΠΟΞ, ΗΑΤΤΑ και Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου, και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Διοργανωτής της έκθεσης GREKLAND PANORAMA είναι η North Events. Η 2η έκθεση διοργανώνεται στο ERICSSON GLOBE τις ημ/νίες 13-15.02.2015.

Η εταιρεία North Events είναι η μοναδική εταιρεία που εξειδικεύεται τα τελευταία έτη στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στη χώρα μας, τη Σκανδιναβία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News