Ελλάδα

Επιστρέφει στη Ν.Δ. ο Νικήτας Κακλαμάνης

Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης μέσω επιστολής του, στην οποία αναφέρει πως η μακροχρόνια φιλία του με τον πρωθυπουργό υπήρξε στην ουσία ο καταλύτης της συγκεκριμένης εξέλιξης. Μάλιστα στην ίδια επιστολή ο Νικήτας Κακλαμάνης προσθέτει ότι στη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις.

Η επιστροφή του Ν. Κακλαμάνη στο κυβερνών κόμμα διαμορφώνει το συνολικό αριθμό των βουλευτών Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ στους 155.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της Ν.Δ. στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δε δικαιούμαι να είμαι απών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του κόμματος γιατί με δική του πρωτοβουλία συναντηθήκαμε σήμερα. Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και, όπως είναι αυτονόητο, αποδέχτηκα με χαρά την πρόσκληση του για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της Ν.Δ.

Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην παράταξη ήταν ο καταλύτης της σημερινής θετικής εξέλιξης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία τον περασμένο Μάρτιο όταν δήλωσε «παρών» στο άρθρο 1 του πολυνομοσχεδίου, κατά την ψηφοφορία στη Βουλή.

Σχόλια