default-image

Ξεκίνησε η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Ελλάδα
Ξεκίνησε η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών στρατιωτών ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η οποία θα καταλήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με την ψηφοφορία. Η κυβέρνηση αναμένεται να εστιάσει στην ανάγκη σταθερότητας και την προοπτική εξόδου από το μνημόνιο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναπτύξει το δικό του πρόγραμμα, ασκώντας παράλληλα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση αναμένεται να εστιάσει στην ανάγκη πολιτικής σταθερότητας και να αναδείξει τον οδικό χάρτη της εξόδου της χώρας από το μνημόνιο. Ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί το βράδυ της Παρασκευής, καθώς θα βρίσκεται στο Μιλάνο συμμετέχοντας στη Σύνοδο Κορυφής για την απασχόληση και την ανεργία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει δώσει το στίγμα των προθέσεών της διά του Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας ότι «την ψήφο εμπιστοσύνης τη δίνει ο λαός». Από εκεί και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει το in.gr, αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις του εν είδει προγραμματικών δηλώσεων, με κορμό τις εξαγγελίες του κ. Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News