default-image

Στη δημοσιότητα και νέα φωτογραφία του Αντ. Σταμπούλου

Ελλάδα
Στη δημοσιότητα και νέα φωτογραφία του Αντ. Σταμπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. το Σάββατο και πρόσφατη φωτογραφία του 31χρονου συλληφθέντος Αντώνη Σταμπούλου, σε εκτέλεση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα το Σάββατο εικονίζεται ο Αντ. Σταμπούλος όπως είναι σήμερα, ενώ η προηγούμενη είναι φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας που τραβήχτηκε πριν 10 χρόνια. Ο Σταμπούλος του "σήμερα" είναι πιο γεροδεμένος, δε φοράει γυαλιά και έχει αφήσει τοπικό μουσάκι.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται έκκληση σε όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο «να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Η φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας που είχε δοθεί νωρίτερα στη δημοσιότητα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής δεν μπορούσαν να τον "τραβήξουν" όπως είναι σήμερα γιατί αντιστεκόταν.

Εντωμεταξύ, ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στο Θησείο, το οποίο αποτελεί ατελιέ συγγενούς του συλληφθέντος, ενώ το πρωί του Σαββάτου αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής ερεύνησαν και το διαμέρισμα της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη το οποίο απεδείχθη "καθαρό", καθώς δεν εντοπίστηκαν ούτε εκεί σημαντικά στοιχεία. Είχε προηγηθεί άλλη έρευνα, το βράδυ της Παρασκευής, στο πατρικό σπίτι του 31χρονου, στο οποίο επίσης δεν εντοπίστηκε κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News