default-image

Εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα σε διαμέρισμα συγγενή του Σταμπούλου

Ελλάδα
Εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα σε διαμέρισμα συγγενή του Σταμπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στο Θησείο, το οποίο αποτελεί ατελιέ της αδελφής του συλληφθέντος Αντώνη Σταμπούλου, που βρίσκεται στην οδό Αμφικτύωνος 26 στο Θησείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο χώρο του ατελιέ εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα τα οποία θα εξεταστούν από την Αντιτρομοκρατική.

Είναι ο τρίτος χώρος που ερευνούν οι Αρχές, που ψάχνουν να βρουν την κατοικία ή κάποιο περιστασιακό κατάλυμα που χρησιμοποιούσε ο 31χρονος.

Το πρωί του Σαββάτου, αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής ερεύνησαν και το διαμέρισμα της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη το οποίο απεδείχθη "καθαρό", καθώς δεν εντόπισαν σημαντικά στοιχεία. Για να μπουν στο διαμέρισμα αυτό χρησιμοποίησαν κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του Σταμπούλου.

Είχε προηγηθεί άλλη έρευνα, το βράδυ της Παρασκευής, στο πατρικό σπίτι του 31χρονου, το οποίο βρίσκεται στην Πεύκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το vima.gr, δεν εντοπίστηκε κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο, πλην ενός όπλου, το οποίο όμως βρίσκεται σε μη λειτουργική κατάσταση.

Στο μεταξύ, κλήθηκαν να καταθέσουν οι γονείς του Σταμπούλου, οι οποίοι, κατά πληροφορίες, δε φαίνεται να γνωρίζουν κάτι σχετικό με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί αναζητούν και άλλα διαμερίσματα-κρυσφύγετα, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε δρόμο του οποίου το όνομα είναι γνωστό, καθώς ένα από τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου φέρει καρτελάκι με το όνομα της παραπάνω οδού, αλλά όχι την περιοχή.

Επίσης, οι Αρχές ερευνούν και το σημειωματάριο του 31χρονου, το οποίο φαίνεται ότι περιλαμβάνει σημειώσεις του τελευταίου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου 2014.

Η Αντιτρομοκρατική φαίνεται να θεωρεί ότι ο Σταμπούλος διαδραμάτιζε περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" και μάλιστα εκτιμά ότι ο 31χρονος αντικατέστησε στην ομάδα τον Λάμπρο Φούντα (1975-2010), ο οποίος σκοτώθηκε σε συμπλοκή με την Αστυνομία στη Δάφνη στις 10 Μαρτίου 2010.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News