Ελλάδα

Κουτσούμπας: "Αποπροσανατολιστικοί οι δικομματικοί καβγάδες στη Βουλή"

Ως αποπροσανατολιστικούς χαρακτήρισε τους «καβγάδες» Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος ήταν παρών το πρωί του Σαββάτου στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας.

«Το μήνυμα είναι ένα: Καμία αναμονή, μακριά από αυταπάτες που σπέρνουν οι αποπροσανατολιστικοί δικομματικοί καβγάδες μέσα στη Βουλή», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

«Οργανώνουμε τώρα την πάλη μέσα από τα συνδικάτα, μαζί με το ΠΑΜΕ, με τις άλλες αγωνιστικές συσπειρώσεις, με οργάνωση της λαϊκής συμμαχίας, με ενίσχυση του ΚΚΕ παντού. Για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, ικανοποιητικούς μισθούς, όχι κάτω από 751 ευρώ, για επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού και της σύνταξης, για κοινωνικά-ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των εργαζομένων, για φοροαπαλλαγές, για κατάργηση όλων των αντιλαϊκών νόμων, των φορολογικών μέτρων που πλήττουν κυρίως τις λαϊκές οικογένειες», κατέληξε στη δήλωσή του ο γραμματέας του ΚΚΕ.

Σημειώνεται ότι σήμερα, εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ και σε άλλες πόλεις, ανάμεσά τους και στο Ηράκλειο, ενώ κορύφωση της δράσης θα αποτελέσει το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια