default-image

Συνεχίζει παρά την ψήφο "εμπιστοσύνης" η τρόικα

Ελλάδα
Συνεχίζει παρά την ψήφο "εμπιστοσύνης" η τρόικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι επαφές της τρόικας με την κυβέρνηση, παρά την απόφαση να ζητήσει τη ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα.

Άλλωστε, όπως διευκρινίζουν κύκλοι της τρόικας, οι πολιτικές εξελίξεις δεν απασχολούν την αξιολόγηση ή την διαπραγμάτευση στο βαθμό που δεν αναφέρονται σε αυτές τα κυβερνητικά στελέχη.

Ωστόσο, η αποχώρηση των κλιμακίων της τρόικας από την Αθήνα είχε καθορισθεί για την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, όταν δηλαδή θα ξεκινήσει η τριήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη ψήφο εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση.

Σήμερα Πέμπτη οι κ.κ. Ντέκλαν Κοστέλο (Κομισιόν), Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) και Ρίσι Γκογιάλ (ΔΝΤ) θα συναντηθούν το πρωί με τη διευθύνουσα σύμβουλο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κ. Αναστασία Σακελλαρίου.

Στις 5:30 το απόγευμα θα έχουν εκ νέου συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης - παρουσία των κ.κ. Σταύρου Παπασταύρου και Χρύσανθου Λαζαρίδη- ενώ στις 6:30 το απόγευμα θα συναντηθούν στο υπουργείο Οικονομικών με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News