default-image

Ο καιρός στην Ελλάδα

Κρήτη
Ο καιρός στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, με τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Ειδικότερα, στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αν και πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στη βόρεια Κρήτη, κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Πέμπτη, με τους ανέμους να πνέουν από βορειοδυτικές κατευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ κατά τόπους θα επικρατεί έντονη συννεφιά.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ομοίως σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News