default-image

Έκτακτη γενική συνέλευση για... κινητοποιήσεις

Κρήτη
Έκτακτη γενική συνέλευση για... κινητοποιήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πλαίσια της απόφασης του Δ.Σ. της ΔΟΕ ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" προχωράει σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη και ώρα 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Παλαιάς Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου, για να συζητηθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και να διαμορφώσουμε το αγωνιστικό πλαίσιο που θα μεταφερθεί στην Ολομέλεια των προέδρων.

Στην 83η Γ.Σ. του Κλάδου που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στην Αθήνα δεν κατέστη δυνατή η ψήφιση προγράμματος δράσης της Ομοσπονδίας για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά.

Στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΔΟΕ, αλλά και στις συσκέψεις με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφασίστηκε ο προγραμματισμός διαδικασιών βάσης και από τις δυο Ομοσπονδίες με στόχο τη λήψη αποφάσεων που θα οδηγήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με προοπτική νίκης.

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ κάλεσε τους Συλλόγους να πραγματοποιήσουν έκτακτες γενικές συνελεύσεις στο χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, οπότε θα ληφθούν αποφάσεις για το πρόγραμμα δράσης, οι οποίες θα κατατεθούν στην Ολομέλεια των Προέδρων των Συλλόγων τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.

«Είναι επιβεβλημένη η παρουσία σας για να διαμορφώσουμε μαζί το αγωνιστικό πλαίσιο που θα μεταφερθεί στην Ολομέλεια των προέδρων», τονίζεται σχετικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News