Ελλάδα

"Πόρτα εξόδου" για τη δασκάλα που παρέδιδε έρωτα σε ανήλικο

Απολύθηκε,με απόφαση Ανδρέα Λοβέρδου , η δασκάλα που υπηρετούσε πριν  δύο χρόνια στον Αποκόρωνα  είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανηλίκου και η απόφαση η σημερινή του Υπουργού Παιδείας , την βρήκε να διδάσκει στο Ηράκλειο .

Η 22χρονη ήταν τότε αναπληρώτρια, ευπαρουσίαστη, με καταγωγή από την ανατολική Κρήτη. Η ανήθικη δράση της έχει αφήσει άναυδη την τοπική κοινωνία και έχει αναχθεί σε πανελλήνιο θέμα συζήτησης.

Η δασκάλα κατηγορούνταν ότι χρησιμοποιούσε την ιδιότητά της για να προσεγγίζει ανήλικους μέσω του facebook. Ισχυριζόταν ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματα. Όμως, εκείνη είχε άλλα στο μυαλό της...

Η καταγγελία

Η αρχή του τέλους για τη νεαρή δασκάλα με τις περίεργες αδυναμίες σήμανε όταν έφτασε σχετική καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η καταγγελία φάνηκε από νωρίς ότι είχε βάση κι έτσι συνεχίστηκε η έρευνα της υπόθεσης προκειμένου να συλλεχθεί αποδεικτικό υλικό. Για το σκοπό αυτό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επέτρεψε την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Η άρση του απορρήτου με τη σειρά της οδήγησε τις διωκτικές Αρχές μπροστά σε ροζ διαλόγους ανάμεσα στην 22χρονη δασκάλα και ένα 15χρονο μαθητή γυμνασίου από την Κρήτη. Οι ηλεκτρονικοί διάλογοι, που είχαν σκανδαλιάρικο και άσεμνο περιεχόμενο, ήταν καταχωρισμένοι στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο ανήλικος.

Παραδέχτηκε ο 15χρονος

Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος "κατέβηκε" αμέσως στην Κρήτη, για την αναγκαία επιπλέον διερεύνηση της υπόθεσης και την εξέταση του ανήλικου μαθητή. Ο 15χρονος τα παραδέχτηκε όλα στους αστυνομικούς. Επιβεβαίωσε την ύπαρξη και την αυθεντικότητα του ροζ διαλόγου.

Παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη δασκάλα. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε ότι η 22χρονη είχε ερωτική επαφή μαζί του, πριν πέντε περίπου μήνες, αφού προηγουμένως τον προσέγγισε, μέσω του facebook, προφασιζόμενη ότι ήθελε να τον βοηθήσει στα μαθήματά του. Για όλα αυτά εννοείται πως έχει ενημερωθεί και φρίξει η μητέρα του 15χρονου, η οποία ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας.

Σχόλια