default-image

Απολογούνται Βάτσικα - Γριβέας

Ελλάδα
Απολογούνται Βάτσικα - Γριβέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απολογούνται σήμερα, ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγος του Αναστασία Βάτσικα οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται ότι διέπραξαν οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη και ισχυρίζονται μέσω του συνηγόρου τους Γιώργο Καψή , ότι είναι σε θέση να αποδείξουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ που πήγαν τα επίμαχα ποσά.

Υπενθυμίζεται ότι, Γριβέας και Βάτσικα έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από το Λονδίνο όπου παρέμεναν τους τελευταίους 9 μήνες καθώς, όπως οι ίδιοι λένε, ένα λεπτό ζήτημα που είχαν με τα παιδιά τους δεν τους άφηνε να απομακρυνθούν από την αγγλική πρωτεύουσα.

Ωστόσο, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, πρόθεση τους από την πρώτη στιγμή ήταν να εμφανιστούν στο γραφείο του ανακριτή προκειμένου να αντικρούσουν την κατηγορία που τους εμφανίζει να εισέπραξαν δάνεια περίπου 19 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς εγγυήσεις, τα οποία τελικά κατέληξαν στην τσέπη τους και όχι στις εταιρίες για τις οποίες προορίζονταν. 

Αμέσως, μετά το τέλος της απολογίας των κατηγορουμένων, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική τους μεταχείριση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News