default-image

Απειλές φιλοσκοπιανών κατά Αβραμόπουλου

Ελλάδα
Απειλές φιλοσκοπιανών κατά Αβραμόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρατσιστική, απειλητική και ιδιαιτέρως προκλητική επίθεση εναντίον της Ελλάδας και του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου προσωπικώς εξαπέλυσαν οι σε μόνιμη σύγχυση εκπρόσωποι του φιλοσκοπιανού κομματιδίου "Ουράνιο Τόξο" που υπάρχει για να διακηρύττει το μίσος και τη μισαλλοδοξία με τις θέσεις του.

Με μία άνευ προηγούμενου εμετική ανακοίνωση οι χειροκροτητές των κατσιαπλάδων που υποδύονται τους Μακεδόνες στα Σκόπια ξεπερνούν σε γραφικότητα ακόμα και τον εθνικιστή πρωθυπουργό του γειτονικού κρατιδίου κ. Νίκολα Γκρουέφσκυ.

Αφού οι συντάκτες της ανακοίνωσης συνεχάρησαν τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τους 27 νέους Επιτρόπους «αν και εφ' όσον εγκριθεί ο διορισμός τους από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», επιδόθηκαν σε ένα ντελίριο προσβολής της Ελλάδας και προσωπικώς του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, χαρακτηρίζοντας δήθεν ως αστοχία την τοποθέτησή του στο χαρτοφυλάκιο για τη Μετανάστευση και τις Εσωτερικές Υποθέσεις, όπως αναφέρει το , όπως αναφέρει το newsbomb.gr.

«Δεν είναι δυνατόν ένας εξ Ελλάδος ορμώμενος λύκος να φυλάει τα ευρωπαϊκά -και όχι μόνο-πρόβατα», σχολιάζουν οι φοβισμένοι συντάκτες της ανακοίνωσης. Με διασκεδαστικό ύφος οι εκπρόσωποι του "Ουράνιου Τόξου" μπερδεύουν τη σοβαρότητα με τη γελοιότητα γράφοντας ότι «είναι απλώς αδιανόητο ένας εκ των μακροβιότερων υπουργών στην μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας να τίθεται υπεύθυνος για τους παραπάνω τομείς σε όλη την Ε.Ε., την στιγμή που η χώρα του αποτελεί τον απόλυτο ουραγό των "28" σε θέματα προστασίας οποιασδήποτε διαφορετικότητας ή καταπολέμησης ρατσιστικών και ομοφοβικών φαινομένων».

Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του "Ουράνιου Τόξου" δεν στάθηκαν μόνο σ' αυτό το σημείο κρύβοντας με τρόπο πώς και με ποιο τρόπο τα Σκόπια και η παράταξη που εκπροσωπεί ο Σκοπιανός πρωθυπουργός κ. Νίκολα Γκρουέφσκυ καταπατούν δικαιώματα και κεκτημένα εθνικών και γλωσσικών μειονοτήτων στην ΠΓΔΜ. Και θα ήταν καλύτερα να μην ξεκινήσει οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση διότι σ' αυτήν με μεγάλη ευκολία κάποιοι θα έρθουν σε δύσκολη θέση.

Αντ' αυτών οι ανθέλληνες - φιλοσκοπιανοί του "Ουράνιου Τόξου" που απολαμβάνουν την ελευθερία που τους παρέχει η ελληνική Δημοκρατία εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως «Ο απόλυτος εκφραστής μιας χώρας που επίσημα δεν έχει εθνικές και γλωσσικές μειονότητες, καλείται τώρα να τις προστατέψει! Ο υπουργός κυβερνήσεων που επί δεκαετίες απαγορεύουν σε δεκάδες Μακεδόνες ακόμα και με διαβατήρια κρατών-μελών της Ένωσης, την είσοδο στην Ελλάδα θα επιβλέπει τώρα την εφαρμογή της συνθήκης Σένγκεν! Ο άνθρωπος που λίγο πριν ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες ψήφισε τον κατάπτυστο νέο "αντιρατσιστικό" νόμο που προβλέπει ακόμα και φυλάκιση για όσους αρνούνται φανταστικές γενοκτονίες ενώ απαγορεύει σε ομόφυλα ζευγάρια την νομική κατοχύρωση που παρέχει το σύμφωνο συμβίωσης, αυτός ο άνθρωπος θα κληθεί να καταπολεμήσει το ρατσισμό και την ομοφοβία!».

Δεν μπορούμε να φανταστούμε αν στο "Ουράνιο Τόξο" έχουν μπερδέψει τα gay parade με παρελάσεις χλαμυδοφόρων κατσαπλιάδων σε τσαντίρια που διεκδικούν ψίχουλα κύρους από την αίγλη της ελληνικής Ιστορίας. Δεν ξέρουμε αν με τις οργανωμένες "κηδείες της Ελλάδας" και με κηρύγματα μίσους εναντίον μιας χώρας κι ενός λαού μπορούν να μιλούν για δικαιώματα άλλων. Το σίγουρο είναι ότι οι Σλάβοι υποστηρικτές του αναθεωρητισμού στα Βαλκάνια δεν δικαιούνται να ομιλούν για τις Γενοκτονίες και τους διωγμούς που υπέστησαν οι Έλληνες, οι Αρμένιοι και άλλοι Χριστιανοί σε περιοχές της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Όσον αφορά στις προσωπικές επιθέσεις προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, είναι πλέον σαφές ότι το εξουσιαστικό κατεστημένο στα Σκόπια ακόμα πονά από τους επιτυχείς χειρισμούς του στο εθνικό θέμα.

Ήδη από τις 12 Δεκεμβρίου 2012, ως υπουργός Εξωτερικών ο κ. Αβραμόπουλος πέτυχε σε ευρωπαϊκό επίπεδο να μην υπάρξει στην έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (τον Απρίλιο του 2013) αλλαγή της διατύπωσης για το όνομα των Σκοπίων. Ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, στις 30 Ιουλίου 2013, αποστόμωσε "δημοσιογράφο" από το γειτονικό κρατίδιο που προσπάθησε να προβοκάρει τον Έλληνα υπουργό στο περιθώριο επίσκεψής του στις ΗΠΑ. Ο Σκοπιανός ζητούσε επίμονα να κάνει ερώτηση στον κ. Αβραμόπουλο σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. «Αφού είσαι από τη Μακεδονία, γιατί δεν μιλάς ελληνικά;» ήταν η απάντηση του κ. Αβραμόπουλου που πόνεσε τους εγκάθετους του κ. Γκρουέφσκυ.

Οι επιτυχείς χειρισμοί για το θέμα του αγωγού ΤΑΡ από τον Έλληνα υπουργό είναι ένας ακόμα λόγος που τον έχουν στοχοποιήσει τα εξουσιαστικά παράκεντρα των Σκοπίων. Δεν είναι τυχαίο ότι με τόλμη ο κ. Αβραμόπουλος δέχθηκε την πρώτη επίσκεψη του αλβανικής καταγωγής Σκοπιανού ομολόγου του κ. Ταλάτ Τζαφέρη, χωρίς όμως να ανακρουστεί ο προκλητικός ύμνος του κρατιδίου και με συνομιλίες τα αποτελέσματα των οποίων εκνεύρισαν τον πολλά βαρύ κ. Γκρουέφσκυ.

Η προκλητική ανακοίνωση του Ουράνιου Τόξου εδώ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News