Ελλάδα

Τατσόπουλος Vs ΠΑΣΟΚ

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του Πέτρου Τατσόπουλου, με αφορμή δήλωση του δεύτερου ότι «επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διαφθορά».

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας ( Βήμα 99,5 ), ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε   «Το κωλοκόμμα που λεγόταν και συνεχίζει να λέγεται ΠΑΣΟΚ έχει διαβρώσει τόσο πολύ, με αυτόν τον ποπουλισμό του ότι 'όλοι θα διοριστούμε, με κάθε μέσο και τρόπο και κάθε πλαστογραφία', όλες τις πολιτικές συμπεριφορές όλων των κομμάτων, από τη ΝΔ έως τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς, 20 χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ, αν δεν είναι υπεύθυνο αυτό, ποιος είναι; Το ΠΑΣΟΚ το καλλιέργησε αυτό» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μια νοοτροπία που ξεκίνησε από το ΤΤ, με μια ισοπέδωση. Όλα μαζί μπήκαν, πρόβατα και ερίφια μαζί, κατέκλυσαν τους δημόσιους μηχανισμούς και είχαμε το πιο φαύλο κομματικό κράτος. Δεν δαιμονοποιώ το ΠΑΣΟΚ, αλλά επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διαφθορά. Και το κλειδί σε όλη την κουβέντα που κάνουμε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα, απ' ό,τι φαίνεται, δεν φέρνει διαφορετικό ήθος, απλώς υιοθετεί το ήθος των προγενεστέρων».

Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήδη ο βουλευτής ξεκίνησε προεκλογική καριέρα για το Ποτάμι: «Ο Π. Τατσόπουλος ξεκίνησε κατά πως φαίνεται την προεκλογική του εκστρατεία... με πολύ βαρετό τρόπο: χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ... Καλό όμως είναι να προσέξει μήπως από την πολύ κατρακύλα τον πάρει το ποτάμι» έγραψε ο Δημ. Καρύδης στα social media.

Στο σχόλιο του Δημ. Καρύδη απάντησε ο Π.Τατσόπουλος μέσω Facebook, σημειώνοντας: 


«Κατανοώ την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος. Όποιος δεν παινέσει το σπίτι του, θα πέσει να τον πλακώσει. Και προφανώς το ΠΑΣΟΚ δεν 'ανακάλυψε' τη διαφθορά -υπήρχε και ΠΡΙΝ από το ΠΑΣΟΚ, θα υπάρχει και ΜΕΤΑ από το ΠΑΣΟΚ. Παραμένει ωστόσο κοινή πεποίθηση, ομολογημένη και από πολλά στελέχη του ίδιου του ΠΑΣΟΚ -συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της- πως, επί των (πολλών) ημερών διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ -πάνω από είκοσι χρόνια- η διαφθορά (σήμα κατατεθέν του λαϊκισμού παγκοσμίως) έγινε αναπόσπαστο τμήμα της συμπεριφοράς των συμπολιτών μας, τόσο 'πετυχημένη' συνταγή δε, ώστε να μεταλαμπαδευτεί σε όλα τα κόμματα που κατέχουν ή προσδοκούν την εξουσία. Τα υπόλοιπα χαριτωμένα -θα τον πάρει το ποτάμι κλπ- αποκαλύπτουν την παραμελημένη μέχρι τούδε προοπτική του κυρίου Καρύδη ως χιουμορίστα. Μπράβο του. Και δεν του φαινόταν».

Ακολούθησε η ανταπάντηση του Δημ. Καρύδη: «Κανένα χιούμορ, κ. Τατσόπουλε. Και με την ευκαιρία, μήπως να αναρωτηθείτε αν διαφέρει σε τίποτα ο ισοπεδωτικός, χυδαίος και υβριστικός λόγος σας, από το λόγο των Χρυσαυγιτών που κατά τα άλλα σωστά καταγγέλλετε, ως λόγο που εκτρέφει το μίσος το διχασμό και πλήττει τη Δημοκρατία; Αλλά αυτά συμβαίνουν, όταν η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό και όταν ο δημόσιος λόγος κάποιου εξαντλείται στο να δημιουργεί φτηνές εντυπώσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια