default-image

Αιωροπτεριστής σε κολώνα της ΔΕΗ

Ελλάδα
Αιωροπτεριστής σε κολώνα της ΔΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κολώνα της ΔΕΗ «προσγειώθηκε» Λαρισαίος με αλεξίπτωτο πλαγιάς που κατάφερε να γλιτώσει με ένα απλό έγκαυμα πρώτου βαθμού στο πόδι χωρίς να χτυπηθεί από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Όπως μεταδίδει στην ιστοσελίδα της η eleftheria.gr, συνεργείο της ΔΕΗ, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΛ.ΑΣ και του ΕΚΑΒ κλήθηκαν για τη διάσωση του τυχερού, μέσα στην ατυχία του, άνδρα.

0 60χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες της Ελευθερίας, διαθέτει πολυετή εμπειρία στις πτήσεις με αλεξίπτωτα πλαγιάς, στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής απογειώθηκε από περιοχή του Συκουρίου την οποία χρησιμοποιούν οι αιωροπτεριστές για το χόμπι τους.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ πλησίαζε στην περιοχή όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με εκτιμήσεις, «χτυπήθηκε» από ρεύμα αέρα για να καταλήξει «τυλιγμένος» σε καλώδια κολώνας της ΔΕΗ εντός του δημοτικού διαμερίσματος Πουρναρίου του δήμου Τεμπών, χωρίς ωστόσο να «χτυπηθεί» από το ηλεκτρικό ρεύμα! 

Ο 60χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και κάτοικοι του χωριού ακούγοντάς τον, ενημέρωσαν τις αρχές. Συνεργείο της ΔΕΗ προχώρησε αρχικά σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και στη συνέχεια, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κόβοντας τις ζώνες του αλεξίπτωτου τον βοήθησαν να κατέβει στο έδαφος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 60χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε έγκαυμα πρώτου βαθμού στο πόδι του. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αργά το απόγευμα επέστρεψε στο σπίτι του, όπως ΓΡΆΦΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News