default-image

Οι τελευταίες πληροφορίες για τα αποτελέσματα των παιδικών

Κρήτη
Οι τελευταίες πληροφορίες για τα αποτελέσματα των παιδικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και χιλιάδες γονείς περιμένουν με ανυπομονησία καθώς σήμερα Δευτέρα - αλλά από το απόγευμα έως το βράδυ - θα αναρτηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς 2014-2015, ενώ στις 26/8 θα ξεκινήσουν οι ενστάσεις και θα διαρκέσουν έως τις 28 Αυγούστου.

Τα τελικά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών θα ανακοινωθούν στις 30 ή στις 31 Αυγούστου, ενώ θα καλυφθούν όλες οι προσφερόμενες από τις δομές θέσεις.

Συγκεκριμένα τα προσωρινά αποτελέσματα με τη μοριοδότηση των μητέρων από την EETAA θα ανακοινωθεί σήμερα Δευτέρα 25 Αυγούστου.

Ειδικότερα ανακοινώνεται η μοριοδότηση, ενώ θα μπορούν οι γονείς την επόμενη ημέρα να κάνουν τις ενστάσεις τους (26 έως 28 Αυγούστου) και τις διορθώσεις τους στις αιτήσεις, αποστέλλοντας τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Τέλη Αυγούστου (30 ή 31/8) και μετά την επεξεργασία των ενστάσεων θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, οπότε και οι γονείς θα γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω ΕΣΠΑ.

Όπως έχει γίνει γνωστό θα καλυφθούν όλες οι προσφερόμενες θέσεις από τους δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ και του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ. Δηλαδή περίπου 89.000 θα είναι οι δικαιούχες μητέρες όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι ενστάσεις θα πρέπει να σταλούν στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ στις ακόλουθες Διευθύνσεις αντίστοιχα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων μητέρων μετά την ανακοίνωση της μοριοδότησης, ως ακολούθως:

Α/Α Γραφεία/ Διευθύνσεις Ε.Ε.Τ.Α.Α./ Περιφέρεια:

1. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα: Αττικής, Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου

2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος - 54626, Θεσσαλονίκη: Κεντρικής Μακεδονίας

3. ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος - 41222, Λάρισα: Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων.

Περίπου 89.000 αιτήσεις από γονείς έγιναν στην ΕΕΤΑΑ για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα "Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr. Ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος από τις αιτήσεις του 2013 για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ κατά 4.000 αφού πέρσι έγιναν 93.000 αιτήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News