default-image

"Ο αγώνας συνεχίζεται", διαμηνύει ο Ν. Μαζιώτης

Ελλάδα
"Ο αγώνας συνεχίζεται", διαμηνύει ο Ν. Μαζιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα στην επικηρυγμένη Πόλα Ρούπα στέλνει ο Ν. Μαζιώτης, ξεκαθαρίζοντας ότι παρά τις απώλειες ο αγώνας συνεχίζεται. 

Μιλώντας στην "Εφημερίδα των Συντακτών", αναλαμβάνει - ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα - την πολιτική ευθύνη για την επίθεση στην ΤτΕ στις 10 Απριλίου, λέγοντας ότι εκεί στεγάζεται και ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Μαζιώτης μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα, την οποία έδωσε λίγες ώρες πριν τη δημοσίευση της επιστολής της Πόλας Ρούπα, στέλνει μήνυμα προς τη σύντροφό του λέγοντας: «Είμαι καλά με ηθικό ακμαίο, μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις το γιο μας. Παρά τις απώλειες, ο αγώνας συνεχίζεται».

Στην ίδια συνέντευξη εκφράζει τη λύπη του για τον τραυματισμό αθώων πολιτών στο Μοναστηράκι, υποστηρίζοντας ότι έγιναν από θραύσματα και όχι απευθείας από βολές του όπλου.

«Όποιος νομίζει ότι είναι αγωνιστής ή αναρχικός και θεωρεί ότι πρέπει να δρα στα όρια της νομιμότητας, καλύτερα να ενταχθεί σε νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα, να ενταχθεί στο σύστημα και να μην το παίζει αγωνιστής ή επαναστάτης ή αναρχικός», εξηγεί.

Απειλεί με νέα αιματοχυσία λέγοντας «είναι ηλίθιο να πιστεύει κανείς ότι ο αγώνας για την ελευθερία δε θα συναντήσει την αντίδραση του κράτους κι ότι δεν θα έχει βαρύτατες συνέπειες (...)», λέγοντας ότι «στον αγώνα για την ελευθερία και την επανάσταση, τον κοινωνικό και ταξικό πόλεμο, θα υπάρχει αιματοχυσία, θα υπάρχουν νεκροί, θα υπάρχουν φυλακισμένοι, θα υπάρχουν ειδικοί αντιτρομοκρατικοί νόμοι και ειδικές φυλακές για μέλη των ενόπλων οργανώσεων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News