Ελλάδα

Ζωντανή κρατά την συζήτηση με τη ΔΗΜΑΡ ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας αποφάσισε να διατηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΔΗΜΑΡ, σε συνέχεια της πρόσφατης ανταλλαγής επιστολών μεταξύ των δύο επικεφαλής των κομμάτων, Φ. Κουβέλη και Αλ. Τσίπρα.

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπείες των δύο κομμάτων, υπό τους γραμματείς τους θα συναντηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Βουλή.

Με ανοιχτά κρίσιμα ζητήματα για την διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού και των συνθηκών υπό τις οποίες θα διεξαχθεί η πολιτική αντιπαράθεση στο προσεχές διάστημα, η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει πιστή στην γραμμή της ηγεσίας της για αναζήτηση κάθε δυνατότητας συμμαχίας σε κοινοβουλευτικό και ευρύτερο πολιτικό επίπεδο.

Με κυρίαρχα ζητήματα την προσπάθεια διαμόρφωσης ενός αντιπολιτευτικού μετώπου κατά επικείμενων νομοσχεδίων της κυβέρνησης και αυτό της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε χθες να εγκρίνει την πραγματοποίηση συνάντησης αντιπροσωπείας της, υπό τον γραμματέα της ΚΕ Δ. Βίτσα, με αντίστοιχη αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, υπό τον γραμματέα της Θ. Θεοχαρόπουλο.

Η συνάντηση έχει οριστεί για την Πέμπτη το μεσημέρι στη Βουλή, με δεδομένες, όπως σημειώνουν πάντως από τον ΣΥΡΙΖΑ, τις προϋποθέσεις διαλόγου που έχει ορίσει ο Αλ. Τσίπρας στην απαντητική του επιστολή προς την πρόσκληση διαλόγου του Φ. Κουβέλη, προ δύο εβδομάδων.

Το Βήμα

Σχόλια