default-image

Στην Πάρο η Όλγα Τρέμη μετά το ''διαζύγιο'' με το MEGA

Life
Στην Πάρο η Όλγα Τρέμη μετά το ''διαζύγιο'' με το MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πανέμορφη Πάρο απολαμβάνει τις διακοπές της η γνώστη δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Όλγα Τρέμη, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το Μεγάλο Κανάλι.

Ο φακός του neakriti.gr, την απαθανάτισε, συνοδευόμενη από αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς επέλεξε να βρεθεί σε μια από τις πιο γραφικές παράλιες του νησιού, στα Φάραγγα!

Απλή, δίχως ίχνος μακιγιάζ και χωρίς να θέλει σε καμιά περίπτωση να προσελκύσει τα βλέμματα, έφτασε στην απίστευτης ομορφιάς αμμουδιά με τα καταγάλανα νερά, νωρίς το μεσημέρι και με δεδομένες τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο κυκλαδίτικο νησί, αυτές τις μέρες, απήλαυσε το μπάνιο της, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές απόλυτης χαλάρωσης διαβάζοντας το αγαπημένο της βιβλίο!

Δεν είναι πάντως, η πρώτη φόρα που η δημοφίλης δημοσιογράφος βρίσκεται στο νησί, καθώς και πέρυσι είχε επιλέξει το συγκεκριμένο νησί, που αυτές τις ήμερες έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών γνωστών προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάμεσα τους ο Τομ Χανκς, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, άλλα και ο Κώστας Χαρδαβελλας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News