default-image

Σε ρόλο… τραυματιοφορέα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ελλάδα
Σε ρόλο… τραυματιοφορέα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Πάρο, ακόμη και οι πέτρες γνωρίζουν ότι η ίδρυση του Κέντρου Υγείας στο νησί οφείλεται εν πολλοίς στο ενδιαφέρον που είχε επιδείξει, ως υπουργός Υγείας, ο Δημ. Αβραμόπουλος.

Πάντως, αν και υπουργός Εθνικής Αμυνας πλέον, ο Δ. Αβραμόπουλος είχε την «ευκαιρία» να τσεκάρει τις δυνατότητες του Κέντρου Υγείας, καθώς το βράδυ της Κυριακής όπως αναφέρει το Mignatiou.com συνόδευσε εκεί έναν νεαρό που τραυματίστηκε όταν έπεσε με το μοτοποδήλατό του πάνω στο αυτοκίνητο του υπουργού.

Ευτυχώς ο νεαρός δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και αποχώρησε λίγο αργότερα από το Κέντρο Υγείας, αφού προηγουμένως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε στις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις. Είναι αυτό που λέει ο λαός: Κάνε το καλό και θα το βρεις μπροστά σου…

Νέα επεισόδια στο σίριαλ των ενστόλων: Το σίριαλ με τα αναδρομικά των ενστόλων θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο. Το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι τη δημοσιονομική πολιτική την χαράσσει η κυβέρνηση και όχι η Δικαιοσύνη, προαναγγέλλοντας λύση που θα υπαγορεύεται από τις ανάγκες εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

Χθες οι ένστολοι πέρασαν στην αντεπίθεση και σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ζήτησαν από την κυβέρνηση την άμεση συμμόρφωση με τις δικαστικές αποφάσεις. Μάλιστα, στη συνέχεια πέρασαν από το υπουργείο Οικονομικών και είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Γκ. Χαρδούβελη, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού για την ερχόμενη Δευτέρα, παρουσία και του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.

Οι ένστολοι δέχονται μεν να λάβουν τα αναδρομικά σε δόσεις, επιμένουν όμως στην επαναφορά των μισθών τους στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012, πριν δηλαδή εφαρμοστεί ο νόμος για τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News