Ελλάδα

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα όπως είναι σήμερα

Στη δημοσιότητα έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) φωτογραφίες της καταζητούμενης συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Παναγιώτας (Πόλας) Ρούπα έτσι όπως είναι σήμερα.

Η 45χρονη Ρούπα, διέφυγε από το κρησφύγετο της οδού Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι, μαζί με το τετράχρονο παιδί της, πριν το ανακαλύψουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, έπειτα από τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η Ρούπα, φεύγοντας από το διαμέρισμα, πήρε μαζί της φωτογραφίες που πιθανότατα απεικονίζουν την ίδια με τη σημερινή της εμφάνιση και του παιδιού της, τον φορητό υπολογιστή της και πιθανότατα ένα πιστόλι, γιατί στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο θήκες, εκ των οποίων πιστεύεται ότι η μία είναι από το πιστόλι USP που χρησιμοποίησε ο Ν. Μαζιώτης στη συμπλοκή στο Μοναστηράκι.

Σήμερα η αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα πέντε φωτογραφίες της Πόλας)Ρούπα  εκ των οποίων οι τέσσερις είναι στιγμιότυπα εικόνων κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας.

Σε αυτές η Ρούπα φαίνεται ότι πιο αδύνατη με κοντά μαλλιά τα οποία έχει βάψει ξανθιά.

Η πέμπτη φωτογραφία είναι αυτή που είχε δημοσιοποιηθεί  μετά την αρχική της σύλληψη στις 10 Απρίλιου του 2010. Σύμφωνα με την αστυνομία η Παναγιώτα Ρούπα ενδέχεται να  κυκλοφορεί με αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI ACCENT χρώματος ασημί και αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ-2959.

Το αυτοκίνητο, όπως αναφέρει η αστυνομία, είχε αγοράσει ο Νίκος Μαζιώτης με το  πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, που έφερε και το όνομα Μιχάλης Μιχελάκης.

Οι έρευνες, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της αστυνομίας

Σχόλια