default-image

Απολογείται στον Κορυδαλλό ο Μαζιώτης

Ελλάδα
Απολογείται στον Κορυδαλλό ο Μαζιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού αναμένεται να μεταβεί ο ανακριτής για την απολογία του Ν.Μαζιώτη. Το Σάββατο μετέβη στον Ευαγγελισμό ο 27ος τακτικός ανακριτής, αλλά ο συνήγορος υπεράσπισης του Ν.Μαζιώτη ζήτησε και έλαβε προθεσμία ώς τη Δευτέρα για να απολογηθεί ο εντολέας του.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα στο Μαρούσι.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει πλέον διάφορα σημεία τόσο στα Κάτω Πατήσια όσο και στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι το κουδούνι, στην εξώπορτα της πολυκατοικίας, έγραφε «Παπασωτηρίου».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Π.Ρούπα -της οποίας πρόσφατη φωτογραφία βρίσκεται στην κατοχή της ΕΛ.ΑΣ.- υποστήριζε πως ήταν μεταφράστρια που δουλεύει στο σπίτι ή εκπαιδευτικός, ενώ ο Μαζιώτης έλεγε πως ήταν γραφίστας που είχε μείνει άνεργος.

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται τώρα διάφορα σημεία στον Άγιο Νικόλαο, καθώς εξετάζεται η μαρτυρία καταστηματάρχη ο οποίος είπε ότι πριν 12 ημέρες είχε δει τον Ν.Μαζιωτη κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Στις έρευνες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και συνεργών του, ψάχνοντας ενδεχομένως για κάποιο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News