Ελλάδα

Υπαρχηγός της ΕΛΑΣ έμενε δίπλα στον Μαζιώτη!

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Στην διπλανή πολυκατοικία που επι ενάμισι χρόνο έμενε ο καταζητούμενος και επικηρυγμένος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης μαζί με την σύντροφό του Πόλα Ρούπα, μένει σύμφωνα με πήροφορίες που μεταδίδει το newsit ο πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αδαμάντιος Σταματάκης!

Όπως είναι πλεον γνωστό από το μεσημέρι, ο Νίκος Μαζιώτης, ο τρομοκράτης του Επαναστατικού Αγώνα, είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στον 5ο όροφο επι της οδού Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι.

Εκεί έμενε με την σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδάκι τους. Από τον Ιούνιο του 2012 όταν εξαφανίστηκε ο Μαζιώτης δεν πήγε τελικά και πολύ μακριά. Μέχρι το Μαρούσι πήγε και εγκαταστάθηκε σαν κύριος με την οικογένειά του.

Και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς! Ούτε καν ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μένει στην οδό Υψηλάντου, στον αριθμό 29. Δηλαδή ακριβώς δίπλα!

Προφανώς ο Νίκος Μαζιώτης ήταν τόσο καλά μεταμφιεσμένος που ούτε ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ μέχρι πριν από ένα μήνα, Αδαμάντιος Σταματάκης, δεν τον είχε καταλάβει.

Σχόλια