Ελλάδα

Πέθανε ο ασθενής που κατήγγειλε καρδιοχειρουργό για φακελάκι

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση με τον συνταξιούχο καρδιοπαθή, ο οποίος κατήγγειλε ότι καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού τον εκβίαζε για φακελάκι, και ηρνείτο επί 18 ημέρες να τον χειρουργήσει, αν δεν έπαιρνε τα χρήματα.

Ο άτυχος συνταξιούχος χειρουργήθηκε τελικά πριν δύο ημέρες, αλλά λίγες ώρες αργότερα, έχασε τη μάχη μέσα στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που τελικά τον χειρούργησαν διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του ασθενούς ήταν πολύ επιβαρυμένη και θεώρησαν ότι ήταν θαύμα που βγήκε ζωντανός από το χειρουργείο.

Όπως αναφέρει η Ημερησία, οι συγγενείς του 66χρονου επικοινώνησαν με το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να τους ενημερώσουν ότι ο συνταξιούχος ναυτικός υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, όμως λίγες ώρες μετά κατέληξε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνει νεκροψία -νεκροτομή καθώς και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση

Ο συνταξιούχος ναυτικός έζησε έναν απίστευτο Γολγοθά καθώς αμέσως μετά το έμφραγμα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, αντί να χειρουργηθεί άρχισε ένα σκληρό παζάρι με τον καρδιοχειρουργό που απαιτούσε να βάλει στην τσέπη «φακελάκι» με 1.500 ευρώ.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο ανιψιός του συνταξιούχου κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού για φακελάκι, καθώς για 18 ημέρες καθυστερούσε την επέμβαση προκειμένου να πάρει τα χρήματα.

Οι συγγενείς του εκτιμούν ότι το διάστημα αυτό ήταν καθοριστικό για την πορεία της υγείας του.

Σχόλια