Ελλάδα

Μέσω συνέντευξης αποχωρεί από τη ΔΗΜΑΡ ο Γρ. Ψαριανός

Την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή και από μέλος της ΔΗΜΑΡ υπέβαλε ο Γρηγόρης Ψαριανός, κίνηση την οποία ανακοίνωσε μέσω συνέντευξής του στον Τύπο της Κυριακής".

«Όπως με ενημέρωσαν για τη διαγραφή μου μέσω του Τύπου, έτσι τους ενημερώνω και εγώ μέσω του "Έθνους" για την παραίτησή μου», δηλώνει ο κ. Ψαριανός, προσθέτοντας πως «πολύ σύντομα θα παραιτηθούν και οι εναπομείναντες φίλοι της μεταρρυθμιστικής τάσης. Αλλά δεν ξέρω εάν θα παραιτηθούν πριν κλείσει το μαγαζί. Αυτό όμως το ξέρει καλύτερα ο... μαγαζάτορας».

Στην ίδια συνέντευξη στο "Έθνος της Κυριακής", ο κ. Ψαριανός επιμένει ότι ο Φώτης Κουβέλης είναι κατάλληλος για την προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά και στο χαρακτηρισμό «Ιούλιος Καίσαρας», ενώ σημειώνει πως «η ΔΗΜΑΡ είναι σαν το ναυάγιο της Ζακύνθου» και πως «σε λίγο καιρό θα είναι μια ενδιαφέρουσα καρτ-ποστάλ, μια ενδιαφέρουσα εικαστική παρέμβαση».

Απαντώντας στην ερώτηση εάν η επόμενη ημέρα θα τον βρει στο "Ποτάμι", δηλώνει πως δεν ανήκει ούτε στα θαλασσινά, ούτε στα ποταμίσια ψάρια. «Παραμένω στο χώρο της Κεντροαριστεράς και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ανάγκη συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμπαράταξης, όπου θα περιλαμβάνονται το "Ποτάμι", ο κόσμος της ΔΗΜΑΡ που περιπλανήθηκε πολύ και ψάχνεται, αρκετές από τις φυλές του ΠΑΣΟΚ και χιλιάδες ανέστιοι που περιμένουν τη συγκρότηση αυτού του χώρου», συμπλήρωσε.

Σχόλια