default-image

Συνάντηση Ολ. Κεφαλογιάννη-Γ. Καμίνη

Ελλάδα
Συνάντηση Ολ. Κεφαλογιάννη-Γ. Καμίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση εργασίας για την τουριστική προβολή της Αθήνας είχαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στο υπουργείο Τουρισμού.

Η υπουργός Τουρισμού και ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη σημαντική αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι και συμφώνησαν σε ακόμη πιο στενή συνεργασία, ώστε η Αθήνα να καταστεί αυτόνομος τουριστικός προορισμός.

Η κ. Κεφαλογιάννη και ο κ. Καμίνης συζήτησαν εκτενώς για τους τρόπους συνεργασίας και τις συμπράξεις μεταξύ του υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων, ενόψει της ετήσιας διεθνούς συνάντησης 1.000 ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, TBEX 2014, που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων τον ερχόμενο Οκτώβριο στην πρωτεύουσα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς, ο πρόεδρος της Επιχείρησης Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του Δήμου Αθηναίων κ. Γιώργος Μπρούλιας, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αλέξης Γαληνός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News